IV. családi nap

\\
\\
IV. családi nap
október 16, 2023

Immár negyedik alkalommal szervezte meg az érdeklődő családok számára a Gödöllői Kolping Család a Családi napot, mely idén két helyszínen került megrendezésre. A délutánunkat a Gödöllői Királyi Kastély kápolnájában kezdtük, ahol Pici atya lelki ráhangolása után a kastély idegenvezetőjének segítségével tudtunk meg részleteket a kastélytemplomról.

A programunk a Szentháromság templomban folytatódott, ahol a modern eszközök használatával szerveztünk kétfordulós vetélkedőt. Csapatokba rendeződve először Kahoot!-os feladatsort, majd mobiltelefon segítségével kérdőívet kellett a csapatoknak kitölteniük. Ezt a gyerekek számára szervezett kézműveskedés követte, mely alatt a felnőttek megismerhették a Kolping mozgalmat, a Gödöllői Kolping Család közösséget. Az együttlétet közös gitáros éneklés és tánc zárta.

Az élményekkel való feltöltődést közös szentmisén lelki feltöltődés követte. Ezzel az alkalommal a Gödöllői Kolping Család aktív közössége ismét hozzájárult ahhoz, hogy a családok élménygazdag délutánt tölthessenek el együtt

2023. október 15. IV. családi nap